Weather Icon

Ο μεταναστευτικός πόλεμος

Ο μεταναστευτικός πόλεμος

Άλλο πρόσφυγες, άλλο μετανάστες, άλλο παράνομοι μετανάστες, άλλο λαθρομετανάστες και άλλο μουσουλμάνοι έποικοι, όπως αυτοί που πλημμυρίζουν τα νησιά μας υποκινούμενοι από τους Τούρκους ή εκείνοι που εισβάλουν σε χώρες όπως η Σουηδία, βυθίζοντας τες στην εγκληματικότητα. Οι τελευταίοι, τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει κρυφά στην ενδοχώρα όταν εμείς είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, διεξάγουν πόλεμο. Όπως λέει δε με θράσος η «καθηγήτρια», στο νόμιμο πόλεμο επιτρέπονται όλα! Όσον αφορά το βιασμό των γυναικών που στη Σουηδία είναι σήμερα καθημερινότητα, θεωρείται όπλο με στόχο τον «εξευτελισμό» και την υποταγή των αλλόθρησκων γυναικών. Είναι δυνατόν λοιπόν να προσφέρουμε φιλοξενία σε αυτούς τους ανθρώπους; Να δεχόμαστε αιτήσεις ασύλου, να τους πληρώνουμε τη διαμονή τους πλουσιοπάροχα και να τους μεταφέρουμε σε ξενοδοχεία ή σε ειδικές δομές στην καρδιά της Ελλάδας;

.

Η μουσουλμάνα θεολόγος, καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καΐρου μια καθηγήτρια που διδάσκει στο ένα σουνιτικό θεολογικό ίδρυμα ηλικίας 1.000 ετών, η Σαούντ Σάλεχ, υποστήριξε σε τηλεοπτική της εκπομπή στην αιγυπτιακή τηλεόραση ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες επιτρέπεται από τον Θεό να βιάζουν αλλόθρησκες γυναίκες ώστε να τις «εξευτελίσουν». Η ίδια εξήγησε ότι ο βιασμός επιτρέπεται σε καιρούς «νόμιμου πολέμου» από τους μουσουλμάνους με θύματα τους εχθρούς τους.

Όλα αυτά τα «ωραία» τα κήρυξε ενώ προσπαθούσε μέσα από την εκπομπή να αποθαρρύνει το εμπόριο γυναικείας σάρκας από την Ασία, με πάμπολλες Ασιάτισσες να εκπορνεύονται στις αραβικές χώρες, ισχυριζόμενη ότι ο Αλλάχ έδωσε στους μουσουλμάνους το νόμιμο δικαίωμα να έχουν ερωτικές σχέσεις με σκλάβες που αιχμαλώτισαν σε πόλεμο και με την προϋπόθεση οι γυναίκες να μην είναι μουσουλμάνες.

Η αμφιλεγόμενη καθηγήτρια είπε ότι η δουλεία υπήρχε και πριν από το Ισλάμ και ο καθένας μπορούσε να εμπορεύεται «άνδρες και γυναίκες που είχαν γεννηθεί ελεύθεροι», ωστόσο, το Ισλάμ έβαλε τάξη στην υποδούλωση κανονίζοντας πότε και πώς επιτρέπεται. Όπως ανέφερε,

«Νόμιμοι σκλάβοι είναι μόνο εκείνοι που έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι πολέμου. Μόνο οι γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν σε πόλεμο είναι εκείνες που επιτρέπεται να έχετε στην ιδιοκτησία σας. Με στόχο να εξευτελιστούν, γίνονται ιδιοκτησία του αρχηγού του στρατού, ή ενός μουσουλμάνου, ο οποίος μπορεί να «το κάνει» μαζί τους, όπως «το κάνει» με τις γυναίκες του».

Δηλαδή, με απλά λόγια, το Ισλάμ απαγορεύει τις προγαμιαίες σχέσεις, τις εξωσυζυγικές σχέσεις και την πορνεία, αλλά επιτρέπει να σκλαβώνονται αλλόθρησκες γυναίκες (σε καιρό πολέμου) και να χρησιμοποιούνται ως ερωτικές σκλάβες” (πηγή).

.

Άποψη

Άλλο πρόσφυγες, άλλο μετανάστες, άλλο παράνομοι μετανάστες, άλλο λαθρομετανάστες και άλλο μουσουλμάνοι έποικοι, όπως αυτοί που πλημμυρίζουν τα νησιά μας υποκινούμενοι από τους Τούρκους ή εκείνοι που εισβάλουν σε χώρες όπως η Σουηδία, βυθίζοντας τες στην εγκληματικότητα. Οι τελευταίοι, τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει κρυφά στην ενδοχώρα όταν εμείς είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, διεξάγουν πόλεμο. Όπως λέει δε με θράσος η «καθηγήτρια», στο νόμιμο πόλεμο επιτρέπονται όλα!

Όσον αφορά το βιασμό των γυναικών που στη Σουηδία είναι σήμερα καθημερινότητα (πηγή), θεωρείται όπλο με στόχο τον «εξευτελισμό» και την υποταγή των αλλόθρησκων γυναικών. Είναι δυνατόν λοιπόν να προσφέρουμε φιλοξενία σε αυτούς τους ανθρώπους; Να δεχόμαστε αιτήσεις ασύλου, να τους πληρώνουμε τη διαμονή τους πλουσιοπάροχα και να τους μεταφέρουμε σε ξενοδοχεία ή σε ειδικές δομές στην καρδιά της Ελλάδας;

Είναι λογικό να το ανεχόμαστε, ειδικά εμείς οι γυναίκες, γνωρίζοντας πως θέλουν να μας μετατρέψουν σε σκλάβες τους; Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση και δεν ντρέπεται να «εκδίδει» την Ελλάδα, για να εισπράττει την ελεημοσύνη των Ευρωπαίων; Δεν είχα δίκιο, με κριτήριο τις δηλώσεις της μουσουλμάνας ότι, στη Σουηδία μαίνεται ο μεταναστευτικός πόλεμος (πηγή), με θύματα τους πολίτες μίας φιλήσυχης, πολιτισμένης χώρας που δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως μπορεί ποτέ να υπάρχει κάτι τέτοιο;

Από την άλλη πλευρά, είναι απίστευτη η υποκρισία της ελληνικής κυβέρνησης που ισχυρίζεται πως ο στόχος της είναι η αποσυμφόρηση των νησιών μας. Στην ουσία γνωρίζει και γνωρίζουμε πως δημιουργεί ανεύθυνα ελεύθερο χώρο για την είσοδο ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών και μουσουλμάνων εποίκων. Ανθρώπων που δεν θέλουν να αφομοιωθούν, αλλά να αφομοιώσουν και να κατακτήσουν τις χώρες που εισβάλουν, επιβάλλοντας τα δικά τους βρώμικα ήθη και έθιμα.

Ακόμη βέβαια δεν φαίνεται τι θα επακολουθήσει, αλλά η εμπειρία των άλλων χωρών είναι δεδομένη, υπαρκτή και οφείλει να μας διδάξει. Αργά ή γρήγορα θα δημιουργηθούν και στην Ελλάδα μεταναστευτικά γκέτο που δεν θα μπορεί ούτε η αστυνομία να εισέλθει, θα υπάρξουν εγκληματικές συμμορίες, ληστείες, εκρήξεις βομβών, βιασμοί κοκ., όπως στο παράδειγμα της Σουηδίας ή του Βελγίου. Έτσι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είτε θα υποταχτούν, είτε θα εγκαταλείψουν τη χώρα τους, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν αυτού του είδους τον πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Εάν θέλουμε να έχουμε αυτή τη μοίρα, τότε ας συνεχίσουμε να μην αντιδράμε.

ΠΗΓΗ: analyst.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube