Weather Icon
Τουρκία , Υγεία 19 Μαρτίου 2020

Σαρώνει τον τουρκικό στρατό ο κορονοϊός-Δύο στρατιώτες θύματα του κορονοϊού στο νοσοκομείο Van

Σαρώνει τον τουρκικό στρατό ο κορονοϊός-Δύο στρατιώτες θύματα του κορονοϊού στο νοσοκομείο Van

Δύο στρατιώτες από την Διοίκηση Τάγματος Κομάντο Χωροφυλακής στην περιοχή Μπασκάλε διεκομίσθησαν για θεραπεία την Τετάρτη. Οι στρατιώτες για τους οποίους υπήρχαν υποψίες πως είναι θύματα του ιού Covid-19 επέστρεψαν στην Τουρκία πριν από 15 μέρες.

Σύμφωνα με αναφορές, οι δυο στρατιώτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Van, ο ένας εξ αυτών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι άνθρωποι στην πόλη Van μένουν σπίτι λόγω της απειλής από τον Covid-19. Τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, όπως η πλατεία Van και και η παραλία Edremit, έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς. Πολύ λίγοι άνθρωποι φαίνονται στους δρόμους και φορούν μάσκες.

Η πόλη Van απειλείται με ταχεία εξάπλωση του ιού, καθώς είναι μία πόλη κατά μήκος του Ιράν όπου πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πανδημία. Στο μέρος αυτό, φιλοξενούνται πολλοί στρατιωτικοί σταθμοί.

Φιλοξενούνται 20 στρατιωτικές διοικήσεις και περισσότεροι από 30 στρατιωτικοί σταθμοί. Υπάρχουν 5.000 στρατιωτικές στην Διοίκηση Τάγματος και Χωροφυλακής στην περιοχή Μπασκάλε.

Μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου

πηγή: anfenglishmobile.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube