Weather Icon

Προσοχή, αυτό δεν είναι τυχαίο – Τούρκοι ψαράδες μπήκαν στα χωρικά μας ύδατα στη Χίο και δεν έφευγαν παρά τις προειδοποιήσεις του Λιμενικού

Προσοχή, αυτό δεν είναι τυχαίο – Τούρκοι ψαράδες μπήκαν στα χωρικά μας ύδατα στη Χίο και δεν έφευγαν παρά τις προειδοποιήσεις του Λιμενικού

Κυνηγητό με τουρκικά αλιευτικά ανοιχτά του Καταρράκτη στη Χίο

Την άμεση παρέμβαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προκάλεσε η παρουσία δύο τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανοιχτά του Καταρράκτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα δύο αλιευτικά εντοπίστηκαν να ψαρεύουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, αρνούμενα να αποχωρήσουν από την περιοχή παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις του Ναυαγοσωστικού Σκάφους του Λιμεναρχείου Χίου.

Επί δύο ώρες, το ελληνικό σκάφος επιχειρούσε να απομακρύνει τα σκάφη από την περιοχή κάτι που επιτεύχθηκε στις 20:00 της Πέμπτης, οπότε και τα τουρκικά αλιευτικά άρχισαν να υποχωρούν προς την πλευρά της Τουρκίας.

Η σήμανση της περιοχής στο χάρτη έγινε κατά προσέγγιση από τον Ινφογνώμωνα.

Η είδηση είναι από το politischios.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube