Weather Icon
Υγεία 20 Μαρτίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Ο κύβος ερρίφθη» γιατί οι Έλληνες ανάγκασαν τον Κυριάκο (video)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Ο κύβος ερρίφθη» γιατί οι Έλληνες ανάγκασαν τον Κυριάκο (video)

Είναι θέμα χρόνου πλέον και κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ώρες να επιβληθεί η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας μια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυσθεί από φωτογραφίες αγανακτισμένων πολιτών οι οποίες αποτυπώνουν το μεγαλείο της αδιαφορίας συμπολιτών μας, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους και στα διόδια αγνοώντας τις ικεσίες τόσο του πρωθυπουργού, των αρμόδιων Υπουργών αλλά και των Ελλήνων επιστημόνων!

Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ώστε να λυθούν πρακτικά προβλήματα με τον κ. Χρυσοχοΐδη να επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος μια και τα θέματα που έχει να διαχειριστεί είναι πολλά:

  1. Την έλλειψη ικανού αριθμών ένστολων μια και ο Έβρος έχει απορροφήσει έναν μεγάλο αριθμό ειδικών δυνάμεων.
  2. Το κλείσιμο των καταστημάτων αλλά και οι ηλικιωμένοι οι οποίοι έχουν κάποια χρήματα στα σπίτια τους ώστε να μην συνωστίζονται στις τράπεζες είναι «πεδίο δόξης λαμπρό» για κάθε μορφής παραβατικούς οι οποίοι σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις εκκλήσεις των αρμοδίων για κατ’ οίκον περιορισμό
  3. Το τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα από πολίτες που ζητούν κάθε μορφής βοήθεια οπότε τα ήδη αποδεκατισμένα αστυνομικά τμήματα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Από την άλλη πλευρά και ο ΥΕΘΑ κύριος Παναγιωτόπουλος εκφράζει φόβους στην περίπτωση που λόγω των ελλείψεων θα κληθεί να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους! Αυτό είναι πολύ πιθανό να παραπέμψει σε «στρατιωτικό νόμο», δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις είτε από την μείζονα αντιπολίτευση είτε από ομάδες πολιτών οι οποίοι δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης!

Πηγή: newsbreak.gr

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube