Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 18 Φεβρουαρίου 2020

Πάρτε άλλο ένα Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης – Ο Τσαβούσογλου σε Πρ. Παυλόπουλο: Τουρκική η μειονότητα στη Δ. Θράκη

Πάρτε άλλο ένα Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης – Ο Τσαβούσογλου σε Πρ. Παυλόπουλο: Τουρκική η μειονότητα στη Δ. Θράκη
Η μειονότητα της Δυτικής Θράκης είναι τουρκική και τουρκική θα παραμείνει, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επικρίνοντας τον Έλληνα Πρόεδρο επειδή την αποκάλεσε μουσουλμανική μειονότητα.
Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος μιας χώρας που λέγεται ότι είναι το λίκνο της δημοκρατίας αποκάλεσε ξανά τη μουσουλμανική τουρκική μειονότητα ως ελληνική μουσουλμανική μειονότητα».
«Παρά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ό,τι κι αν λέτε η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης είναι τουρκική εδώ και αιώνες και τουρκική θα παραμείνει», αναφέρει.
Mevlüt Çavuşoğlu
@MevlutCavusoglu

Demokrasi’nin beşiği olduğu söylenen bir ülkenin Cumhurbaşkanı yine Müslüman Türk azınlığa Yunan Müslüman azınlık demiş. Avrupa İnsan Hakları Mahkeme’sinin onca kararına rağmen. Siz ne derseniz deyin; Batı Trakya Türk Azınlığı yüzyıllardır Türk’tü, Türk kalacak..!

Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube