Weather Icon
Εκδόσεις Ινφογνώμων , Κύπρος 10 Ιανουαρίου 2020

Εκδηλώσεις Απόδοσης Φόρου Τιμής στον Ήρωα Νικόλαο Κατούντα από τον Δήμο Αραδίππου 16-17 Ιανουαρίου 2020

Εκδηλώσεις Απόδοσης Φόρου Τιμής στον Ήρωα Νικόλαο Κατούντα από τον Δήμο Αραδίππου 16-17 Ιανουαρίου 2020

Παρουσίαση βιβλίου και ονοματοδοσία δημοτικής οδού για τον ήρωα Νικόλαο Κατούντα στον Δήμο Αραδίππου

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη «Νικόλαος Κατούντας – Ο Λεωνίδας της Κερύνειας», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου.

Την εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται μετά από συνεργασία του Δήμου Αραδίππου, του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ) και των Εκδόσεων Ινφογνώμων, θα χαιρετήσουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης και η θυγατέρα του ήρωα Σύλβια Κατούντα.

Το βιβλίο το οποίο αναφέρεται στον Ήρωα Αντιστράτηγο Νικόλαο Κατούντα, ο οποίος αντιστάθηκε στην τουρκική εισβολή στην Κερύνεια το 1974 και έπεσε μαχόμενος υπερασπίζοντας το ιδανικό της πατρίδος αλλά και τη ζωή των συμπολεμιστών του, θα παρουσιάσουν οι κ.κ.

  • Φοίβος Κλόκκαρης, στρατηγός ε.α.,
  • Λάζαρος Μαύρος, δημοσιογράφος
  • Όμηρος Φωτιάδης, έφεδρος καταδρομέας και
  • ο Σάββας Καλεντερίδης, εκδότης – συγγραφέας του βιβλίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Αντρέας Μορφίτης, Αντιπρόεδρος του ΚΥΚΕΜ.

Τελετή Ονοματοδοσίας

Στο ίδιο πλαίσιο την επόμενη μέρα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 4.00 μ.μ., ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει τελετή ονοματοδοσίας δημοτικής οδού της Αραδίππου, εις ένδειξιν μνήμης και τιμής του ήρωα.

Στην εκδήλωση θα τελέσει τρισάγιο ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Παύλος Θεμιστοκλέους και τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές στο κοινό και καλούνται όλοι οι Δημότες του Δήμου Αραδίππου αλλά και όσοι Έλληνες της Κύπρου επιθυμούν, να προσέλθουν και να τις παρακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube