Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 17 Δεκεμβρίου 2019

Σκοπιανός “έφαγε” 11 μήνες φυλακή για κορν φλάουερ;

Σκοπιανός “έφαγε”  11 μήνες φυλακή για κορν φλάουερ;

 

 

Εάν τα γεγονότα είναι αληθή , αυτά που συνέβησαν τον Ιανουάριο του 2018, και ο άτυχης άνθρωπος έμεινε 11 μήνες φυλακή για ένα πακέτο κόρν φλαουρ (!) επειδή “χάθηκε” το έγγραφο του εργαστηρίου που ανέλυσε την ύποπτη σκόνη , που μετέφερε ένας χωρικός από την Βόρεια Μακεδονία στους φίλους του στο απέναντι Ελληνικό χωριό , είναι ντροπιαστικό. Και επιβεβαιώνει την αποδιοργάνωση του κράτους επί ΣΥΡΙΖΑ.
Η Αστυνομία και ο εισαγγελέας λογικά έπραξαν και τον κράτησαν προσωρινά μέχρι να γίνει η ανάλυση, που το πολύ χρειάζεται μερικές μέρες κι ένα email για να ενημερωθεί και η αστυνομία και ο εισαγγελέας. Όμως ότι χάθηκε ένα πόρισμα (!) και προφυλακίστηκε 11 μήνες ως τον Μάρτιο του 2019 , ένας άτυχης πολίτης άλλης χώρας , χωρίς να το αναζητήσει κανείς , είναι απαράδεκτο.
Το έγγραφο “ξαναβρέθηκε” ευτυχώς και αθωώθηκε.
Αλλά το Ελληνικό κράτος θα πρέπει με δική του πρωτοβουλία να καταβάλλει την πρέπουσα αποζημίωση και να ζητήσει συγγνώμη για να αποκαταστήσει την τιμή του . Κι όχι να περιμένει την καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .
Και να ριξει μια καμπάνα στους υπεύθυνους υπαλλήλους του για τη ζημιά που του προκάλεσαν .

Giorgos Giannoulis-Giannoulopoulos

Το δημοσίευμα εδώ 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube