Weather Icon
Γενικά θέματα 22 Αυγούστου 2019

Σκόπια : Συνελήφθη η εισαγγελέας καταπολέμησης εγκλήματος

Η ειδική εισαγγελέας για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος συνελήφθη σήμερα με την υποψία ότι εκβίασε έναν γνωστό επιχειρηματία, ζητώντας χρήματα για να δείξει επιείκια, αφού το γραφείο της του άσκησε δίωξη για διαφθορά.
Η Κάτιτσα Γιάνεβα υπέβαλε την παραίτησή της τον περασμένο μήνα, αφού τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν την φερόμενη ανάμιξή της στον εκβιασμό του επιχειρηματία Όρτσε Κάμτσεφ. Η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή της.
Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλοι δύο ύποπτοι που φέρονται ότι απέσπασαν συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Κάμτσεφ. Ο ένας είναι ο Μπόγιαν Γιοβανόφσκι, πρώην πρωταγωνιστής ριάλιτι ο οποίος απέκτησε δεσμούς με κορυφαίους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της Γιάνεβα και του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, αναρτώντας σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του που τον έδειχναν μαζί τους.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube