Weather Icon

Συνδέστε αεροπορικώς Πάφο με Αθήνα – Ακούει κανείς;

Συνδέστε αεροπορικώς Πάφο με Αθήνα – Ακούει κανείς;
Αν και όλη η Πάφος φωνάζει καθημερινά μέσα στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα ΜΜΕ για το αίσχος της αντιμετώπισής της στο θέμα της πτήσης προς Αθήνα, φαίνεται ότι κανενός δεν ιδρώνει το αφτί. Πάει και αυτό το καλοκαίρι χωρίς μέτρα και θα αναγκαστούμε να πηγαίνουμε στην Αθήνα κάνοντας έξοδα πολλαπλάσια από το ίδιο το ταξίδι για να μεταβαίνουμε στη Λάρνακα.
Υπάρχει στον ορίζοντα καμιά εξέλιξη;

Χρυσόστομος Χ.

Με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος των Κυπριακών Αερογραμμών στις επαφές των φορέων της Πάφου για την αεροπορική σύνδεση Πάφου-Αθήνας, αλλά και την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας ότι αυξάνει τα δρομολόγια προς το Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά μόνο από τη Λάρνακα, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Σε αυτήν –όπως πληροφορεί τη στήλη η ανταποκρίτριά μας στην Πάφο Ντόρα Χριστοδούλου- γίνεται ευθέως λόγος για χρονική μετάθεση των όποιων συμφωνιών από το φθινόπωρο και μετά, αφού τονίζεται ότι τα καλοκαιρινά πτητικά προγράμματα όλων των εταιρειών έχουν ήδη «κλειδώσει».
«Αντιλαμβανόμαστε το έντονο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για συγκεκριμένα δρομολόγια και διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για επίτευξη αυτού του στόχου», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Τα καλοκαιρινά προγράμματα όλων των αεροπορικών εταιριών έχουν ήδη εξαγγελθεί και από ό,τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν αναμένεται η έναρξη οποιουδήποτε νέου δρομολόγιου πριν από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2019».   
  Χρυσόστομος Χ.    

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube