Weather Icon
Γενικά θέματα 5 Ιουλίου 2019

Να μην ξεχάσουμε ποτέ!

Να μην ξεχάσουμε ποτέ!




Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν ο σύντροφος Αλέκσης μαζί με τον Σώρρα των αστών, τον Γιάνη τον Βαρουφάκη, αποφάσισαν πως η χώρα είναι πολύ πιο ασήμαντη από την περιέργεια, τις εμμονές και την ανάγκη για εξουσία και αποφάσισαν να την πετάξουν από τον 10ο όροφο για να δούν αν μπορεί να πετάξει. 
Κάποιοι χρησιμοποιούν τη φράση «την έπαιξαν στα ζάρια», αλλά αυτή η φράση είναι μάλλον ατυχής καθώς στα ζάρια έχεις κάποιες πιθανότητες επιτυχίας. Έτσι κι αλλιώς, ο σύντροφος Αλέκσης και ο νάρκισσος Γιάνης δεν έδιναν δεκάρα για τη χώρα.
 Ο ένας ήθελε να φανατίσει το αφελές ακροατήριο με τον πάντα αποτελεσματικό τρόπο της κατασκευής εχθρών και ο άλλος, με την ασφάλεια που δίνει η διεθνής καριέρα (οι αμοιβές δηλαδή από το εξωτερικό σε σκληρό νόμισμα), να πειραματιστεί πάνω στα κεφάλια και τις ζωές των ιθαγενών που πίστεψαν στο παπατζιλίκι των Ιπτάμενων Γαϊδάρων, των λεφτόδεντρων και των ανθρώπων που είναι πάνω από τους αριθμούς.

Για τη συνέχεια AthensVoice


Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube