Weather Icon

Ντροπή στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ντροπή στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Με προσβάλει ως Κύπρια, πρόσφυγα του πολέμου.
Το εξοργιστικό με αυτό το σκίτσο είναι πως εξισώνει τους Τούρκους κατακτητές με Έλληνες πολίτες που άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα. Αυτή είναι, κυριολεκτικά, μια φασιστικού τύπου αναπλαισίωση. Κατασκευάζει τον “εσωτερικό εχθρό” του τσιπραίικου πολιτικού σύμπαντος “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Το χωριό μου, το χωριό τού πατέρα μου και της μακαρίτισσας γιαγιάς μου που πέθανε πρόσφυγας με τον καημό του σπιτιού της βρίσκεται σε εκείνο το 38% του παραποιημένου χάρτη της μοιρασμένης πατρίδας μου, που δεν της άξιζε τέτοια χρήση.




Rena Choplarou



Η #AthensVoice έκανε ένα ατυχές post και κάποιοι δηθεν “ευαισθητοι” βγήκαν από τα ρούχα τους. Οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα απολύτως να πουν για τους αθλιους της αριστερής εφημερίδας των συντακτών που ανέβασε το εμμετικο σκιτσο με την Κύπρο και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Ένα σκίτσο που παρουσιάζει ευθέως εμένα και όποιον άλλο ψήφισε ΝΑΙ λίγο πολύ ως προδότη. Παψτε να κρύβεστε καημενοι αριστεροί. Παραδεχτείτε πως τρέφεστε από το μισος που οι ίδιοι σπερνετε. Παραδεχτείτε πως απολαμβάνετε τον εμφύλιο διχασμό που συστηματικά και διαχρονικά καλλιέργειτε. Α, να χαθειτε πια ψευτοεπαναστατες.

Υ.Γ. Για την κομμουνιστική ΕΣΗΕΑ δεν αξίζει ουτε αναφορά να κάνω


Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube