Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 1 Ιουλίου 2019

Αυξήσεις 3 εκατ. ευρώ χαρίζει προεκλογικά η χρεοκοπημένη Λάρκο – Τα 23 επιδόματα-πρόκληση της ΕΣΣΕ

Η περίπτωση της κρατικής βιομηχανίας νικελίου Λάρκο, πιθανόν να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η καθόλα χρεοκοπημένη εταιρεία, την ώρα που δυσκολεύεται να πληρώσει όλους τους προμηθευτές της και “φεσώνει” όποιον μιλάει ελληνικά, έχοντας φέρει στα όριά της ακόμη και τη ΔΕΗ, υπογράφει τριετή συλλογική σύμβαση εργασίας με αυξήσεις, γενναία επιδόματα και παροχές, τα οποία θα κληθεί να πληρώσει όχι η εταιρεία που ούτως ή άλλως παράγει ζημιές αλλά ο φορολογούμενος.
Το Capital.gr αποκαλύπτει την συλλογική σύμβασης εργασίας που παρουσιάστηκε εν κρυπτώ από την κομματικά διορισμένη διοίκηση της Λάρκο στο ΔΣ της εταιρείας την περασμένη Πέμπτη 27 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Ωστόσο η ΕΣΣΕ δεν εγκρίθηκε καθώς τα μέλη του ΔΣ ζήτησαν από τη διοίκηση να παρουσιάσει την ακριβή κοστολόγηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διοικητικό δίδυμο (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) θα επιχειρήσουν την έγκριση και υπογραφή της ΕΣΣΕ σε νέο ΔΣ εντός της εβδομάδας, κυριολεκτικά στο παρά ένα των εκλογών.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube