Weather Icon
Ελλάδα , ΠΦΑ 3 Ιουνίου 2019

Είναι καιρός, να τελειώνουμε με τα παραμύθια

Είναι καιρός, να τελειώνουμε με τα παραμύθια
Τα ευρήματα των περισσοτέρων ερευνών και δημοσκοπήσεων, φανερώνουν πως τόσο το όραμα του λεφτόδενδρου, όσο και το αφήγημα των κατορθωμάτων του ιπτάμενου γάιδαρου, έχουν αρχίσει να υποχωρούν ως θεμελιώδεις αρχές στην σκέψη των πολιτών. Μάλιστα το γεγονός πως το 33,6% των πολιτών ανέφερε πως το βασικό κριτήριο για την ψήφο στις ευρωεκλογές ήταν η «Οικονομία της χώρας» και το 18,2% το «προσωπικό εισόδημα», δείχνει πως έχει να αρχίζει να αλλάζει όλος ο τρόπος, με τον οποίο αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία την κατάσταση της χώρας.
Εξακολουθούν να υπάρχουν βέβαια τρία ακόμα σταθερά στερεότυπα που διατηρούνται στην επικαιρότητα, στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του κρατικοδίαιτου συστήματος, να αναχαιτίσουν την ανάγκη για ραγδαία αλλαγή του τρόπου που λειτουργεί η χώρα. 
Το πρώτο, είναι η ιστορία με τα δήθεν ψεύτικα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το δεύτερο είναι η ιστορία με το PSI και την δήθεν καταστροφή που προκάλεσε στα ασφαλιστικά ταμεία και το τρίτο είναι πως ήταν τα μνημόνια που έφεραν την κρίση και όχι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή πως τα διπλά ελλείμματα και η κρίση χρέους μας οδήγησαν στα μνημόνια.

για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube