Weather Icon
Αιγαίο , Τουρκία 4 Απριλίου 2019

Μάικλ Ρούμπιν: «Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να επιτεθεί σε ελληνικό νησί»!

Μάικλ Ρούμπιν: «Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να επιτεθεί σε ελληνικό νησί»!

Το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Τ. Ερντογάν την περαιτέρω ένταση κινούμενος σε πιο επιθετικές ενέργειες στο Αιγαίο, αφήνει ανοιχτό ο Μαικλ Ρούμπιν, αναλυτής μιας από τις γνωστότερες και ισχυρότερες «δεξαμενές σκέψης» της Ουάσινγκτον, του American Enterprise Institute, ο οποίος σημειωτέον έχει επικηρυχθεί από τον πρόεδρο της Τουρκίας με το ποσό των 750.000 ευρώ. Επίσης, σημειώνει ότι η πώληση των F-35 στην Τουρκία έπρεπε να έχει λήξει εδώ και καιρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο και αναδημοσιεύεται σήμερα από το liberal.gr o κ.. Ρούμπιν επισημαίνει σχετικά με το θέμα της πώλησης των F-35 ότι οι διπλωμάτες των ΗΠΑ ελπίζουν πως «η Τουρκία δεν ήταν τόσο κακός σύμμαχος και έτσι συνέτειναν στην πώληση». Και αυτό παρά το γεγονός ότι «το ποιος ήταν στ’ αλήθεια ο Ερντογάν είχε φανεί» 

Μάλιστα σημειώνει πως «Οι Τούρκοι είναι τυχεροί που έχουν την Ελλάδα γείτονα, ακόμα κι αν η Ελλάδα δεν είναι τυχερή που έχει την Τουρκία»!

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube