REAL TIME |

Weather Icon

Ο Πετσίτης, ο Ντέρης, το πάρτι απευθείας αναθέσεων και των συμβάσεων στην ΕΡΤ

Η προπληρωμή δικαιωμάτων στην TAF Sports και το απίθανο φαινόμενο της σύμβασης για την απευθείας ανάθεση του FIBA Intercontinental Cup
Την ώρα που η υπόθεση Πετσίτη είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή και να κυριαρχεί στα Μέσα Ενημέρωσης η εταιρία TAF Sports του κ. Ντίνου Ντέρη που είχε ως μισθοδοτούμενο τον κ. Πετσίτη έκανε πάρτι στην ΕΡΤ δια της διαδικασίας των απευθείας αναθέσεων. 
Βέβαια ο κ Ντέρης μπορεί να ισχυρίζεται πως έδωσε χρήματα στον κ. Πετσίτη να μεσολαβήσει για να πουλήσει δικαιώματα αγγλικού και γαλλικού κυπέλλου στη Nova πράγμα που διαψεύδει η τελευταία αλλά αν γίνει δεκτή η παραδοχή του αυτή, το ερώτημα είναι αφού χρησιμοποιεί μεσάζοντες πως παίρνει τη μια μετά την άλλη τις δουλειές στην ΕΡΤ της οποίας προΐσταται ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς και φίλος του κ. Πετσίτη . 
Όπως θα πρέπει να εξηγηθεί τι έγινε με την υπόθεση χρηματισμού του γενικού γραμματέα της FIFA κ. Βάλκε που διερευνάται από την Ελβετική δικαιοσύνη, πως βρέθηκαν χρήματα που είχαν κατατεθεί από τον κ. Ντέρη στους λογαριασμούς του και πως ο κ. Ντέρης και η TAF πήραν τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη συνέχεια επιχείρησαν να τα πουλήσουν στην ΕΡΤ η οποία ως εκ θαύματος μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο διαπραγματεύτηκε απευθείας με τη FIFA για τα δικαιώματα.
Αυτά ίσως είναι λεπτομέρειες για την ΕΡΤ καθώς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-2-2019) το ΔΣ ενέκρινε τρεις απευθείας αναθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων μετάδοσης αθλητικών γεγονότων στην TAF του κυρίου Ντέρη συνολικού ύψους 434.000 χωρίς ΦΠΑ και με το ΦΠΑ 538.160 ευρώ με το τελικό ποσό να διαμορφώνεται σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα λόγω αιρέσεων και πρόσθετων ειδικών όρων.
Για τη συνέχεια BankingNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube