Weather Icon
Ελλάδα , ΙΣΤΟΡΙΚΑ , Σκοπιανό 24 Μαρτίου 2019

Με το «Μακεδονία Ξακουστή» η παρέλαση στην Καλαμάτα (βίντεο)

Με το «Μακεδονία Ξακουστή» η παρέλαση στην Καλαμάτα (βίντεο)
Με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» έκλεισε η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χθες, στην Καλαμάτα αμέσως μετά την αναπαράσταση για την Απελευθέρωσης της πόλης στις 23 Μαρτίου 1821

Με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» έκλεισε η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χθες, στην Καλαμάτα αμέσως μετά την  αναπαράσταση για την Απελευθέρωση της πόλης στις 23 Μαρτίου 1821.
Πλήθος πολιτικών έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ενώ στον ιστορικό ναό των Αγίων Αποστόλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος τέλεσε τη δοξολογία. Ακολούθησε όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτα κ. Περικλή Ξηρογιάννη.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας, από τους «Στρατηγούς» της Ελληνικής Επανάστασης καθώς και παρέλαση από μαθητές και παραδοσιακούς συλλόγους της πόλης.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube