Weather Icon

Όργιο για πιο κοπανατζήδες και αμόρφωτους δ. υπάλληλους!

Όργιο για πιο κοπανατζήδες και αμόρφωτους δ. υπάλληλους!
Με 10 καραμπινάτες οδηγίες της η υπουργός Ξενογιαννακοπούλου ανοίγει τις πόρτες για πιο πολλές και εύκολες απουσίες δημοσίων υπαλλήλων, για μονιμοποίηση των αορίστου χρόνου από το παράθυρο και για επαναπρόσληψη όσων έχουν απολυθεί με ποινές από το δημόσιο, ενώ υπάλληλοι του Λυκείου θα προάγονται σαν πτυχιούχοι ΑΕΙ!
Προκειμένου να υποκλαπεί η ψήφος των δημόσιων υπάλληλων που έχουν μειωμένη αντίληψη για την εργασιακή τους ευθύνη και για την επαγγελματικότητά τους υποχρέωση, η πρώην αξιωματούχος του ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τα χνάρια του πιο διεφθαρμένου παρελθόντος του κόμματός της, έστειλε εγκύκλιο σε όλες τις υπηρεσίες, με την οποία:
1.Όποιος υπάλληλος παρακολουθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης μπορεί να παίρνει άδεια εξετάσεων 14 εργάσιμων ημερών το χρόνο! Τα προγράμματα εκπαίδευσης, για όσους δεν το ξέρουν, είναι συνήθως το άλλοθι για τους πολλούς κοπανατζήδες, ενώ ο έλεγχος για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης είναι της πλάκας. Συμπέρασμα: 14 μέρες άδεια το χρόνο επιπλέον της κανονικής για μόνιμους και αορίστου χρόνου. Που διψάνε για εκπαίδευση…

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube