Weather Icon
Λατινική Αμερική 27 Αυγούστου 2018

Και να μην ξεχνάμε ποτέ.

Και να μην ξεχνάμε ποτέ.

Hugo Chavez. 
Ο κύριος υπεύθυνος για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Βενεζουέλα είναι ο τύπος που αποπειράθηκε 2 φορές πραξικοπήματος, προτού σκανδαλωδώς του δοθεί χάρη και δικαίωμα του εκλέγεστε.
 Ο τύπος με την χαρισματική γεμάτη μίσος και διχασμό ρητορική. Ο τύπος που τρομοκράτησε και χειραγώγησε Σύνταγμα, ανεξάρτητους θεσμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Ο τύπος που χρησιμοποίησε τον πλούτο από το πετρέλαιο της χώρας του για να δημιουργήσει συμμάχους στην Λατινική Αμερική αλλά και στην Ευρώπη, χρηματοδοτώντας αδερφούς πολιτικούς σχηματισμούς.
 Ο τύπος που πέταξε δισεκατομμύρια, τον καιρό που η τιμή του πετρελαίου ήταν στα ύψη, σε ανεξέλεγκτη προπαγάνδα και εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων χωρίς κανένα προγραμματισμό η μέριμνα για το μέλλον. 

Ο τύπος που ξεκίνησε σαν πειναλέος στρατιωτικός για να καταλήξει με καταθέσεις δισεκατομμυρίων. 
Ο τύπος που διόρισε τον άχρηστο οδηγό λεωφορείων Μαδούρο σαν διάδοχο του κατόπιν εντολής του καθεστώτος στην Κούβα και των Κάστρο.
 Ο τύπος που είχε την τύχη να πεθάνει πριν οι κατεστραμμένοι από τις πολιτικές του Βενεζολάνοι, μπορέσουν να τον κρίνουν.
 Ο τύπος που μουμιοποιήθηκε όπως κάθε πατερούλης στην ιστορία και στην κηδεία του τον προσκύνησε ότι πιο βρώμικο υπάρχει σαν πολιτική παρουσία στον πλανήτη. Για όσους έχουν κοντή μνήμη…
Ο τύπος που προσκύνησε ο Αλέξης Τσίπρας …

John-Giannis Kouzinos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube