Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα 30 Απριλίου 2018

Ο άθλιος στον Άγνωστο Στρατιώτη και οι μαντήλες στη μισή Ελλάδα

Υπάρχει μια δασκάλα σε δημόσιο σχολείο της Αθήνας, στα βόρεια προάστια (στα δυτικά θα την είχαν πάρει αμπάριζα μια που έχουν πολύ περισσότερο τσαμπουκά), η οποία ενώ απαγορεύει τα Θρησκευτικά, προβάλλει στα παιδιά βίντεο με λεσβιακά και γκέι γενικά φιλιά δίνοντας μάλιστα και μαθήματα… γιόγκα στην τάξη! Μωρέ μπράβο, άντε και με μπάφο made by Καρανίκας!
 Αλλά ας επανέλθουμε: με εξαίρεση τη γιόγκα που ’ναι μια χαρά, προαιρετικά (εμείς οι υπέρβαροι δεν μπορούμε τη στάση του λωτού), πώς είναι δυνατόν να προπαγανδίζει τα ομόφυλα πρότυπα και την… ανεξιθρησκία, κατά του Χριστιανισμού βεβαίως, με τους γονείς να φωνάζουν και να μην ανταποκρίνεται κανείς από την Πολιτεία; Και επειδή φυσικά δεν περιμένουμε τίποτα απ’ αυτό το υπουργείο Παιδείας, που είναι η πιο μεγάλη φωλιά του ανθελληνισμού, ας παρέμβει κι εδώ ένας εισαγγελέας μπας και φτάσει το θέμα στο ΣτΕ ή στον Αρειο Πάγο για να σωθεί η επόμενη φουρνιά. Εχουμε παράβαση καθήκοντος από δημόσιο λειτουργό και βάλε. 

Για τη συνέχεια protoThema

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube