Weather Icon

Η εκκωφαντική σιωπή Τσίπρα – Κοτζιά στις απειλές Cavusoglu!

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου
Η προσοχή της ελληνικής κοινής γνώμης και των ΜΜΕ ήταν επικεντρωμένη στο προχθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο και τους τυχοδιωκτικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες στο «Μακεδονικό». Έτσι δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στα όσα είπε με περίσσια σαφήνεια ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Mevlut Cavusoglu σε συνέντευξή του στον Βασίλη Νέδο στην Καθημερινή της Κυριακής.
Η συνέντευξη του κ. Cavusoglu ήταν μία κλασική «πράξη» Δημόσιας Διπλωματίας» (Public Diplomacy) απευθυνόμενος με ιδιαίτερα επιδέξιο τρόπο στο εσωτερικό της Ελλάδας (λαό, θεσμούς, πολιτικό κόσμο και Κυβέρνηση). Δεν επαναδιατύπωσε μόνον με έναν σχεδόν μανιφεστικό τρόπο τις πάγιες θέσεις της χώρας του σε όλο το φάσμα των λεγομένων Ελληνοτουρκικών «προβλημάτων» και στο Κυπριακό αλλά έδωσε στα λεγόμενα του έντονο απειλητικό χαρακτήρα.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κάλεσε την Ελλάδα με δασκαλίστικο ύφος να εστιαστεί στην εξεύρεση λύσεων στο Αιγαίο που θα είναι…κατανοητές, δίκαιες και με χρονική διάρκεια, αντί να προσθέτει προβλήματα στον κατάλογο των ήδη υπαρχόντων. 
Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube