Weather Icon
Γενικά θέματα 2 Οκτωβρίου 2017

Το Βέλγιο νίκησε στο Διαγωνισμό Καλύτερου Ελεύθερου Σκοπευτή, στην Γερμανία

Το Βέλγιο νίκησε στο Διαγωνισμό Καλύτερου Ελεύθερου Σκοπευτή, στην Γερμανία
H ομάδα των Βέλγων ελεύθερων σκοπευτών (ΕΣ) αποχώρησε την 24η Σεπτεμβρίου με τις κορυφαίες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό καλύτερης ομάδας ελεύθερων σκοπευτών.
Ο διαγωνισμός του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) στην Ευρώπη, που οργανώθηκε από την 7η διοίκηση εκπαιδεύσεως στρατού (7 ATC), ήταν ο δεύτερος ευρωπαϊκός διαγωνισμός καλύτερης ομάδας ελεύθερων σκοπευτών που έλαβε χώρα στο πεδίο ασκήσεων του Grafenwöehr. Δεκαέξι ομάδες από όλη την Ευρώπη διαγωνίστηκαν μαζί με δυο ομάδες του στρατού των ΗΠΑ σε μια σειρά δοκιμασιών, απο 24 ώς 28 Σεπτεμβρίου.
Ο πενθήμερος διαγωνισμός σωματικής και πνευματικής δοκιμασίας συγκέντρωσε μαζί τους πολυεθνικούς ΕΣ για να χτίσουν και να ενισχύσουν την συναδελφικότητα μέσα από ένα υγιές επίπεδο εθνικής άμιλλας.
Μιλώντας έξω από τη διοργάνωση με τις υπόλοιπες ομάδες σχετικά με τις τεχνικές και τον εξοπλισμό ειναι κάτι που οι Σουηδοί μπορούν να πάρουν μαζί τους, δήλωσε ένας Σουηδός ΕΣ.

Για τη συνέχεια proelasi

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube