Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 29 Σεπτεμβρίου 2017

Χοντρό ρουσφέτι στα ταξί απαγορεύει τα εξυπηρετικά «taxibeat»!

Χοντρό ρουσφέτι στα ταξί απαγορεύει τα εξυπηρετικά «taxibeat»!

Είχες βρει την υγειά σου με το taxibeat και τις άλλες εφαρμογές που σε έκαναν άνθρωπο και όχι κλωτσοσκούφι του κάθε ταξιτζή που σε έπαιρνε ή σε αγνοούσε ανάλογα με τα γούστα του; Έβρισκες ταξί στο άψε σβήσε; Τέρμα αυτά. Θα ξεροσταλιάζεις πάλι στο πεζοδρόμιο, με το χέρι σηκωμένο να παρακαλάς. Η κυβέρνηση κάνει δώρο στους ιδιοκτήτες ταξί την κατάργηση των ηλεκτρονικών εφαρμογών και την επιστροφή στη δεκαετία του 2000! Για να σου τη λιβανίζουν μέχρι τις εκλογές.

Το ρουσφέτι είναι παραδοσιακό εδώ και δεκαετίες. Οι κυβερνήσεις δίνουν πάντα κάτι απλόχερο στους ταξιτζήδες με την υπόσχεση του προέδρου τους ότι θα τη στηρίξουν. Με το κλασικό φιλοκυβερνητικό μπλα μπλα στην κούρσα. Ήρθε η ώρα να τα βρει κι αυτή σε συμφωνία του υπουργού Σπίρτζη με τον πρόεδρο Λυμπερόπουλο.
Με τη συμφωνία, που γίνεται νομοσχέδιο, όλες οι εταιρίες με τις οποίες έβρισκες ταξί αμέσως όπου κι αν ήσουν, όποια ώρα της μέρας, ουσιαστικά καταργούνται! Ταυτόχρονα καταργείται και η διαδικασία αξιολόγησης των ταξιτζήδων που έκαναν οι πολίτες μέσα από αυτές τις πλατφόρμες. Τώρα γυρνάμε πίσω.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube