Weather Icon

Συλλογή υπογραφών για την αποπομπή Τούρκου ακαδημαϊκού, αρνητή της Γενοκτονίας στις ΗΠΑ

Συλλογή υπογραφών για την αποπομπή Τούρκου ακαδημαϊκού, αρνητή της Γενοκτονίας στις ΗΠΑ

Ο πανεπιστημιακός Μεχμέτ Ερντέμ Γιαγιά είναι αρνητής της Γενοκτονίας των Αρμενίων και κάνει εκστρατεία κατά της αναγνώρισής της στις ΗΠΑ (φωτ.: )

Την αποπομπή του πανεπιστημιακού Μεχμέτ Ερντέμ Γιαγιά από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Μίσιγκαν επιδιώκουν Αρμένιοι και Έλληνες της Αμερικής μια και επιδίδεται σε συστηματική προπαγάνδα και αμφισβήτηση της γενοκτονίας των Αρμενίων και κατ’επέκταση των γενοκτονιών Ελλήνων και Ασσυρίων, αφού «η Τουρκία ποτέ δεν διέπραξε τέτοιο έγκλημα».
Ο Μεχμέτ Ερντέμ Γιαγιά είναι αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TACAM, δηλαδή της Αμερικανοτουρκικής Πολιτιστικής Ένωσης του Μίσιγκαν.
Μάλιστα έχει κάνει ότι μπορεί για να ανατρέψει την απόφαση της υποχρεωτικής διδασκαλίας του εγκλήματος της Γενοκτονίας, συμπεριλαμβανομένων των γενοκτονιών Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων, στα δημόσια σχολεία του Μίσιγκαν.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube