Weather Icon

Δύο φοιτητές με επαγγελματικά δικαιώματα

Δύο φοιτητές με επαγγελματικά δικαιώματα
Κτήριο Νομικής

Εντάξει! Αφού τα είπαν, τα βρήκαν και τα συμφώνησαν, τι λόγος πέφτει σε εμάς που τα πληρώνουμε; Ο λόγος για τη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή με τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου και τη δέσμευση του τελευταίου «ότι το ζήτημα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος – Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς στο Α΄ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα επιλυθεί οριστικά το αργότερο μέχρι τα τέλη Αυγούστου» («Καθημερινή» 16.02.2017).

Τι δουλειά έχει ο υπουργός Δικαιοσύνης να κάνει συναντήσεις για τα ΤΕΙ στη Ζάκυνθο; Μα ο υπουργός της Πρώτης Φοράς είναι βουλευτής Ζακύνθου και έχει ρουσφετολογικό ενδιαφέρον για την υπόθεση. Το γεγονός ότι «από τις 80 θέσεις εισακτέων που ορίστηκαν για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος στη Συντήρηση Πολιτισμικής Κληρονομιάς, εισήχθησαν μόλις δύο φοιτητές», είναι ψιλά γράμματα για τη Αριστερά που μας κυβερνά. Τα ψηφαλάκια να μαζεύονται κι ας χρεοκοπήσει η χώρα.


Για τη συνέχεια kathimerini

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube