REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 6 Νοεμβρίου 2016

Τα βρετανικά πανεπιστήμια μοιράζουν μιζέρια στον πλανήτη…

Τα βρετανικά πανεπιστήμια μοιράζουν μιζέρια στον πλανήτη…

6.11.15

Άντε λοιπόν, στο καλό να πας Γιάνη Βαρουφάκη. Ήσουν κάποτε ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Στη συνέχεια παραιτήθηκες, ή μήπως σε έδιωξαν;
Απέκτησες τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας τότε που αναπτύσσονταν. Πράγματι, η ανάπτυξη πέρσι ήταν στο 0.8%, με προβλέψεις για 3% φέτος.
Η κυβέρνηση είχε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα, η ανεργία έπεφτε,  και μετά εμφανίστηκες εσύ!
Ο Βαρουφάκης είναι προϊόν των βρετανικών πανεπιστημίων. Έμαθε οικονομικά στο Essex, και στατιστική των μαθηματικών  στο Birmingham, επιστρέφοντας και πάλι στο Essex για να πάρει διδακτορικό στην οικονομία.
Με αυτές τις βρετανικές πανεπιστημιακές σπουδές πίσω του, επέστρεψε στην Ελλάδα, και μέσα σε ελάχιστο διάστημα εξουσίας, διέλυσε την όποια ανάκαμψη
Τώρα η οικονομία της χώρας αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 4%, μια φοβερή μεταστροφή, με το ελληνικό χρέος να έχει αυξηθεί κατά δεκάδες δισεκατομμύρια, ενώ πολλοί έχουν ήδη μεταναστεύσει.
Ο Βαρουφάκης όμως δεν είναι μόνος του. Πολλοί που έχουν σπουδάσει στα βρετανικά ΑΕΙ, επηρεάστηκαν από τις διδαχές τους, και επέστρεψαν στις πατρίδες τους για να σπείρουν τον όλεθρο.
Για τη συνέχεια  orthografos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube