Weather Icon

Εκλογές στην Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος – Όλοι οι εμπλεκόμενοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

Εκλογές στην Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος – Όλοι οι εμπλεκόμενοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

του Σάββα Καλεντερίδη

Πριν από λίγες μέρες, δημοσιεύσαμε άρθρο μου με τίτλο “Εκλογές για το ΔΣ της ΠΟΕ και η ανάγκη εξυγίανσης διά της δημοκρατίας“, το οποίο κατέληγε ως εξής: Παρ’ όλα αυτά, έστω και με το υφιστάμενο σύστημα, εύχομαι να γίνει ένας έντιμος προεκλογικός αγώνας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση, και με κύριο χαρακτηριστικό τον αλληλοσεβασμό μεταξύ όλων των υποψηφίων.

Σήμερα διάβασα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα ενός εκ των υποψηφίων στις προσεχείς εκλογές, του Αλέξη Παρχαρίδη, το οποίο και παραθέτω, μαζί με το σχετικό τεκμήριο.
Από την πλευρά μου το μόνο που έχω να πω είναι ό,τι ακριβώς είπα και στο άρθρο μου της προηγούμενης εβδομάδας:
…εύχομαι να γίνει ένας έντιμος προεκλογικός αγώνας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση, και με κύριο χαρακτηριστικό τον αλληλοσεβασμό μεταξύ όλων των υποψηφίων.
Δεν έχω να πω ούτε μια λέξη παραπάνω.
Εντιμότητα και αλληλοσεβασμός…

Αλέξης Παρχαρίδης

18 ώρες ·
Η υπομονή μου έχει πλέον εξαντληθεί. Έκανα το κορόιδο στα απειλητικά τηλεφωνήματα που με καλούσαν να αποσυρθώ για το “καλό της καριέρας μου”, γιατί δεν ήθελα να δυναμιτίσω την ομαλή πορεία του χώρου προς τις εκλογές.
Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι κατεβαίνω σε αυτές τις εκλογές με άκρως συναινετικό πνεύμα, πνεύμα που αντί να εκτιμηθεί έκανε κάποιους να αποθρασυνθούν.
Ερωτώ ευθέως: τι έχουν να πουν για το παραπάνω μήνυμα, όλοι όσοι κόπτονται για την ενότητα και απαγγέλλουν βαρύτατες κατηγορίες χωρίς να τις τεκμηριώνουν με αποδείξεις; Eγώ τις αποδείξεις μου τις προσκομίζω δημόσια.
Νομίζω ότι τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου, ζήτημα που αμαυρώνει την εικόνα του χώρου μας και μας αφορά όλους.
Καλώ άμεσα την ηγεσία της Π.Ο.Ε., των Ομοσπονδιών του εξωτερικού, τους προέδρους όλων των ποντιακών σωματείων, τους Πόντιους καλλιτέχνες και κάθε έντιμο άνθρωπο να πάρει άμεσα θέση. Αυτό που συμβαίνει στην περίπτωσή μου λέγεται ωμός εκβιασμός. Και εγώ σε εκβιασμούς και απειλές έχω μάθει να μην υποκύπτω…
Μετά τιμής
Αλέξανδρος Παρχαρίδης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube