Weather Icon
Διαφθορά , Ελλάδα 14 Ιουλίου 2016

Ποτάμι: Ολιγωρία και ανικανότητα της κυβέρνησης και στο θέμα με τη Siemens

Ποτάμι: Ολιγωρία και ανικανότητα της κυβέρνησης και στο θέμα με τη Siemens

INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Έπρεπε να δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος και να υπάρξει ο κίνδυνος παραγραφής του σκανδάλου για να αναλάβουν ο κ.Τσίπρας και ο υπουργός Δικαιοσύνης πρωτοβουλία για εκδίκαση της υπόθεσης κατά απόλυτη προτεραιότητα» σημειώνει το Ποτάμι.
Ολιγωρία και ανικανότητα καταλογίζει στην κυβέρνηση το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τη δίκη της Siemens, η οποία προ ολίγων ημερών αναβλήθηκε επ’ αόριστον. 

«Έπρεπε να δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος και να υπάρξει ο κίνδυνος παραγραφής του σκανδάλου για να αναλάβουν ο κ. Tσίπρας και ο υπουργός Δικαιοσύνης πρωτοβουλία για εκδίκαση της υπόθεσης κατά απόλυτη προτεραιότητα» σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Αποδεικνύεται λοιπόν ότι υπήρχε τρόπος παρέμβασης πριν φθάσουν τα πράγματα ως εδώ. Αλλά η κυβέρνηση όπως και σε τόσα άλλα θέματα έτσι και σε αυτό έδειξε ολιγωρία και ανικανότητα».
Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube