Weather Icon

Το κόμμα απαιτεί να μην κλείσετε…

Το κόμμα απαιτεί να μην κλείσετε…
Η γερμανική πολυεθνική Continental με 208.000 εργαζόμενους σε 53 χώρες έκλεισε την Α.Ε ΙΜΑΣ (των 138) με e-mail. Η ιταλική πολυεθνική έκλεισε την SOFTEX χωρίς e-mail… Η καναδική πολυεθνική Eldorado μένει δεν μένει… Η αζέρικη πολυεθνική που θα αγόραζε, με την μία,.. τη ΔΕΣΦΑ μας χαιρετάει… Οι πολυεθνικές ερευνών υδρογονανθράκων μυστηριωδώς… εξαφανίζονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως διαφωνεί…
Χάνουμε τη μία μετά την άλλη, τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες, που συνεχίζουν να κλείνουν. Μέσα στο καλοκαίρι, θα δούμε 250.000 απολύσεις, τετράωρα, απασχόληση εκ περιτροπής και πάγωμα μισθών. 
Αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Εργασίας πέρα βρέχει… Φτιάχνουν τριμερείς Επιτροπές και απειλούν την ιδιωτική οικονομία… 
Λάβρος ο Κατρούγκαλος τα βάζει με τους Γερμανούς της ΙΜΑΣ που είχαν το θράσος… να μη πάνε στην τριμερή Επιτροπή που οργάνωσε και διέταξε το μόνο του το κόμμα….

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube