Weather Icon

Στρατολογούν τζιχαντιστές στα Βαλκάνια

Ο ιμάμης Μπουγιάρ Χίσα αρνήθηκε ενώπιον δικαστηρίου των Τιράνων ότι στρατολογούσε στο τζαμί όπου κήρυττε τον λόγο του Αλλάχ –αλλά στην εξτρεμιστική του εκδοχή (…)– τζιχαντιστές και τους έστελνε να πολεμήσουν στη Συρία, δήλωσε όμως ότι θα το έκανε ευχαρίστως. «Ε, και λοιπόν, παιδιά σκοτώθηκαν στη Γαλλία, παιδιά σκοτώνονται και στη Συρία», είπε.
Αλλος συγκατηγορούμενός του, φανατικός ισλαμιστής και «μαθητής» του Χίσα στο (παράνομο) τζαμί, δεν δίστασε να εκτοξεύσει απειλές εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι και του ίδιου του πρωθυπουργού Εντι Ράμα. «Αν ο Ταχίρι δεν έχει στραφεί εναντίον των πιστών, δεν πρέπει να φοβάται, αν όμως έχει κάνει κάτι, τότε να δούμε πού θα κρυφτεί», απείλησε και αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Ράμα «μασόνο ζωγράφο που δεν λέει τίποτα για τα παιδιά που σκοτώνουν οι άπιστοι στη Συρία…».

Για τη συνέχεια Kathimerini

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube