Weather Icon

Επάξια το βραβείο της ανοιχτής παλάμης σε 26 βουλευτές…

Την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» από την Ελληνικς Αστυνομία ζητούν με ερώτησή τους στη Βουλή 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι το «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» είναι… προσβλητικοί και αδόκιμοι, ενώ χρησιμοποιούνται για τη διάδοση και αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων…
Και προσθέτουν το αμίμητο: «Είναι απαράδεκτο, μετά από δέκα μήνες που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, να διατηρούνται τέτοιου είδους ονομασίες σε νευραλγικές κρατικές δομές, τη στιγμή που διακηρυγμένος στόχος μας είναι να εκλείψουν πεποιθήσεις, νοοτροπίες και πρακτικές στις οποίες οι τελευταίες έχουν καταγγελθεί δυστυχώς ως ευεπίφορες».
Μήπως ήταν κάποτε οι ίδιοι υποστήριζαν σε κάτι διενέξεις σε σχολεία με μαθητές που μιλούσαν προσβλητικά στους καθηγητές τους, ότι δεν υπάρχουν βρόμικες λέξεις αλλά μόνο βρόμικα μυαλά; Απλή ερώτηση κάνουμε. Τα υπόλοιπα… στον τίτλο της ανάρτησης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube