REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα , Τρομοκρατία 11 Νοεμβρίου 2015

Δανέλλης (Ποτάμι): Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το αριστερό παρακράτος

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΘΕΑΤΗΣ

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση.
Θυμίζοντας το δεξιό παρακράτος, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι φλερτάρει με την ιδέα ενός… αριστερού παρακράτους.

«Ο τόπος, η κοινωνία, οι πολίτες και ιδιαίτερα η αριστερά έχουν πληρώσει εξαιρετικά υψηλό τίμημα κατά το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, στο παρακράτος της δεξιάς» υπενθύμισε οκ. Δανέλλης και πρόσθεσε:
«Δεν πιστεύουμε αυτές τις ημέρες τα μάτια και τα αυτιά μας ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φλερτάρει ή να ανέχεται εκείνους που αποδεδειγμένα φλερτάρουν με την ιδέα του αριστερού παρακράτους». Οπως τόνισε «δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε κάποιους οι οποίοι μπορεί να παζαρεύουν νομοσχέδια με καταδίκους του κοινού ποινικού δικαίου ή απεχθείς τρομοκράτες». Το απέδωσε δε είτε σε αφέλεια, είτε σε ιδεοληψία, είτε σε μικροκομματικές ιδιοτέλειες. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε «είναι αποκρουστικό και εξαιρετικά επικίνδυνο» για να καταλήξει ότι «ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραμένει θεατής και βεβαίως ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εκτεθεί ιδιαιτέρως».

Πηγή: Δανέλλης (Ποτάμι): Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το αριστερό παρακράτος | iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube