Weather Icon
Ρωσία , Συρία 6 Αυγούστου 2015

Κρεμλίνο: Δεν υφίσταται θέμα αποστολής ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία

TASS

Εκτός ατζέντας και φυσικά εκτός συζήτησης είναι το θέμα αποστολής ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ. 
Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του διοικητή των ρωσικών αερομεταφερόμενων στρατευμάτων Βλαντίμιρ Σαμάνοφ σε σύρους δημοσιογράφους περί «ετοιμότητας των δυνάμεων ρώσων αλεξιπτωτιστών για να στηρίξουν την κυβέρνηση Ασαντ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, εάν λάβουν τέτοια εντολή από την κυβέρνηση», ο Πεσκόφ τόνισε πως δεν έχει λάβει χώρα καμία τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο της Συρίας: «Η αποστολή ρωσικών στρατευμάτων και η εμπλοκή στη συριακή σύγκρουση δεν έχει συζητηθεί σε κανένα επίπεδο […] Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντουδέποτε ζήτησε κάτι τέτοιο. Αυτό το θέμα είναι εκτός ημερήσιας διάταξης».
Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε τα ρωσικά αερομεταφερόμενα στρατεύματα θα φέρουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί από τον διοικητή τους: «Για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube