Weather Icon
ΗΠΑ , Ρωσία 12 Αυγούστου 2015

Ναρίσκιν: Οι ΗΠΑ είναι οι αποικιοκράτες του 21ου αιώνα που στοχεύουν στο παγκόσμιο μονοπώλιο

Ναρίσκιν: Οι ΗΠΑ είναι οι αποικιοκράτες του 21ου αιώνα που στοχεύουν στο παγκόσμιο μονοπώλιο

«Ο ΗΠΑ δεν θέλουν απλά να επιβάλλουν το δολάριο ως ενιαίο νόμισμα διεθνώς αλλά θέλουν και να λυμαίνονται την ευμάρεια όλων των άλλων μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη. Για αυτό ακριβώς και εκδίδουν συνεχώς νέες λίστες “αποκλεισμού” ρωσικών εταιρειών αλλά και ιδιωτών, επιβάλλοντας στις τράπεζές τους (και από κοντά και στις ευρωπαϊκές) να μην συνεργάζονται μαζί μας, επινοώντας κάθε πιθανό λόγο»: 
Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική και τον συγκεντρωτισμό της Ουάσινγκτον ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα από την Rossiyskaya Gazeta καθημερινά τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Ναρίσκιν οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρονται ως οι νέοι αποικιοκράτες του 21ου αιώνα και, παρά το γεγονός πως ελέγχουν πλήρως το ΝΑΤΟ και  πατρονάρουν, ακόμα και με εκβιασμούς, τις μεγάλες δυνάμεις της ΕυρωπαΪκής Ενωσης, δεν έιναι ικανοποιημένες. Δεν τις εξυπηρετεί πλέον ούτε ο έλεγχος των διεθνών ΜΜΕ. Ο στόχος της Ουάσιγκτον, γράφει ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας,  είναι να αποτελέσει παγκόσμιο μονοπώλιο τόσο σε επίπεδο «δικαιοσύνης» όσο και να «εξελίξει» την επιρροή της στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να παραμείνει το ένα και μοναδικό κέντρο λήψης αποφάσεων. «Για τις ΗΠΑ δεν έχει μεγάλη σημασία η τύχη του ευρώ, δεν ενδιαφέρονται για τις οικονομικές απώλειες που μαστίζουν τις ευρωπαϊκές χώρες» κατέληξε ο Ναρίσκιν. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube