Weather Icon

Αποκάλυψη στις ΗΠΑ: 75 εκατ. δολάρια έδωσε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος στους Κλίντον!

Τον «καίει» δημοσίευμα

Είναι κρυφός χορηγός του Ιδρύματος – Θα διαθέσει κι άλλα χρήματα στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι;
Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο αφήνει τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του αμερικανικού δικτύου ABC, δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας που τον αποκαλεί ως κρυφό χορηγό του Ιδρύματος Κλίντον.
Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος,  που παρουσιάζει την πρωινή τηλεοπτική τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου ABC, Good Morning America, παραδέχτηκε την περασμένη Παρασκευή ότι έχει έχει καταβάλει το ποσό των 75 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ιδρυμα Κλίντον από το 2011. Τώρα, όμως, η εφημερίδα New York Post επισημαίνει ότι η δήλωση του Στεφανόπουλος εγείρει θέμα αξιοπιστίας του δημοσιογράφου. Η ίδια εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τζορτζ Στεφανόπολους, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επταετές συμβόλαιο, ύψους 105 εκατομμυρίων δολαρίων με το κανάλι στο οποίο εργάζεται, θα διαθέσει κι άλλα χρήματα στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Στεφανόπουλος ενίσχυε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κρυφά το Ιδρυμα Κλίντον.

Την ώρα που η εφημερίδα New York Post αποκαλύπτει έναν από τους άγνωστους μέχρι τώρα χρηματοδότες του Ιδρύματος Κλίντον, δημοσκόπηση δείχνει ότι το 46% των Αμερικανών ψηφοφόρων ζητούν από τον Τζορτζ Στεφανόπουλος να μείνει μακριά από την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι, η οποία έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ίδρυμα Κλίντον έχει συγκεντρώσει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια δολάρια από την ίδρυσή του το 2001.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τζορτζ Στεφανόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν ως ένας από τους ανώτερους συμβούλους σε θέματα πολιτικής και στρατηγικής, κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον.

Στο μεταξύ, ο αμερικανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, υποστήριξε -άθελά του- πριν μερικά χρόνια έναν σύμβουλό του, τον Ο΄ Μάλει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα ήταν ο ιδανικός για να διεκδικήσει με το Δημοκρατικό Κόμμα το προεδρικό χρίσμα. Τώρα, όμως, ο Ο’ Μάλει θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, έως τις 30 Μαΐου, και σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, θα είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος της Χιλαρι από το ίδιο στρατόπεδο…
Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube