Weather Icon
Γερμανία , Ελλάδα , Ευρωπαϊκή Ένωση 12 Φεβρουαρίου 2015

Η γερμανική εκδοχή για όσα έγιναν στο Eurogroup

Η γερμανική εκδοχή για όσα έγιναν στο Eurogroup


Στοιχεία θρίλερ προσδίδουν οι Γερμανοί ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες στις διαπραγματεύσεις του χθεσινού Eurogroup. Αντί όμως να υπάρξει μια πρώτη σύγκλιση μετά από σκληρές πολύωρες διαπραγματεύσεις, το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης παρέμεινε στο συρτάρι.
«Γενικόλογη παρουσίαση»
Όπως μεταδίδουν οι γερμανοί ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες μέχρι σε ένα χρονικό σημείο αργά το βράδυ φαινόταν ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων είχε πάρει θετική κατεύθυνση, υπήρχαν σημάδια προόδου και ότι μετά την έκθεση των ελληνικών θέσεων και προτάσεων θα έβγαινε ένα κοινό ανακοινωθέν. Το κοινό ανακοινωθέν θα περιελάμβανε δύο βασικά σημεία: ότι η Ελλάδα και η ΕΕ επιθυμούν να συνεργαστούν και ότι μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων, αποτελούμενη από τους δανειστές και την Ελλάδα, θα προχωρούσε σε μια λεγόμενη «τεχνική διαπραγμάτευση» για το επόμενο τακτικό Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.

Περισσότερα στο Defence – Point

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube