Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 12 Φεβρουαρίου 2015

Δραγασάκης κατά Μητσοτάκη για τη στελέχωση της αντιπροεδρίας

Δραγασάκης κατά Μητσοτάκη για τη στελέχωση της αντιπροεδρίας
«Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας χωρίς προσωπικό;»
«Τι επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης. Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης χωρίς προσωπικό»;Αυτό τόνιζαν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης με αφορμή σχετική ανάρτηση του πρώην υπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποία αφορά στη σύσταση του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ.Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος βρίσκεται από την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.
Οπως μεταδόθηκε ως απάντηση στα σχόλια του κ. Μητσοτάκη «η Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό αλλά στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό με προσωρινή θέση εργασίας (μετακλητοί- ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες) καθώς και από αποσπασμένους υπαλλήλους προερχόμενους από το δημόσιο τομέα, όπως άλλωστε προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Επομένως ο κ. Μητσοτάκης τι επιθυμεί;

Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης χωρίς προσωπικό όταν έχει την καθημερινή εποπτεία κρίσιμων τομέων της κυβερνητικής πολιτικής»;
ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube