Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Τάσος Κοντογιαννίδης απένειμε για 13η χρονιά τα βραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές της Σταυρούπολης Ξάνθης

Ο Τάσος Κοντοιαννίδης με τους επισήμους και τους βραβευμένους μαθητές
Απονεμήθηκαν για δεκάτη τρίτη συνεχή χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, τα βραβεία στους πρωτεύσαντες  και στους  αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες  όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης, καθώς επίσης και στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα βραβεία ήταν χρηματικά, σε ορισμένoυς δόθηκαν και tablet και χορηγός τους είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης. Συνολικά δόθηκε από τον Τ. Κοντογιαννίδη το ποσό των 6.000 ευρώ σε 25 μαθητές και μαθήτριες.

Χαιρετισμό απηύθυναν στους μαθητές, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, εκ μέρους του Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονα  ο αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος και  εκ μέρους του δημάρχου Ξάνθης Χαρ. Δημαρχόπουλου, η αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου, οι οποίοι τους  συνεχάρησαν για την πρόοδο τους, τούς έδωσαν συμβουλές και τους προέτρεψαν να συνεχίσουν να είναι επιμελείς για να προκόψουν.
Μίλησε τέλος ο χορηγός των βραβείων Τάσος Κοντογιαννίδης  ο οποίος τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών της παραμεθορίου περιοχής της Ξάνθης και ως στόχο, την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ τους, την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους. Τους προέτρεψε να συνεχίσουν να είναι επιμελείς, να αντιστέκονται και να αποφεύγουν τους πειρασμούς, όπως τα δηλητήρια των ναρκωτικών που σκοτώνουν, να είναι θαρραλέοι και με αισιοδοξία να ατενίζουν το μέλλον.
Αποτελεί πράγματι μεγάλη επιτυχία γα το Λύκειο Σταυρουπόλεως, και ιδιαίτερα για το διδακτικό προσωπικό, αφού πέντε μαθητές και μαθήτριες εισήλθαν στα ΑΕΙ και τρείς στα ΤΕΙ, σε ποσοστό που αγγίζει το 70% των μαθητών της περσινής  Γ΄ Λυκείου.
Χρηματικά βραβεία πήραν: οι πρωτεύσαντες στο Γυμνάσιο, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Αναστασία Κουρτεσάκη- Κουτελίδου, Ειρήνη – Παναγιώτα Λημνιού, οι πρωτεύσαντες στο Λύκειο Χαρά Κεφαλά, Αντώνιος Μανωλιτζάς, και Εύα ΄Αραμπ καθώς και ολοι οι αριστεύσαντες:  Νικολέτα Γενετίδου Θεόδωρος Ιωαννίδης, Απόστολος Καρασακαλίδης, Άννα Μαρία Λημνιού, Ειρήνη –Παναγιώτα Λημνιού, Σάββας Ισαακίδης- Αμερικάνος, Γεώργιος Καρασακαλίδης και Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Επιτυχόντες στα ΑΕΙ: Αγγελίνα- Ραφαηλία Συμεωνιδου, Σοφία Πυργιώτη, Μαρία Γεωργοσοπούλου, Αρετή Γκουρετζή- Κυβρακίδου και Ιφιγένεια Μανωλιτζά. Και στα ΤΕΙ οι Χρυσούλα Κυνηγοπούλου, Γεώργιος Βαχτανγκίδης και Ελευθερία Μιχαλαριά. Επίσης βραβεία έλαβαν και οι καταγόμενες από το ορεινό χωριό Κομνηνά Ξάνθης Αγάπη Κεβεντζίδου, Φωτεινή Παναγιωτίδου, που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές.
    Επίσης ο κ. Κοντογιαννίδης πρόσφερε το ποσό των 300 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για την ενίσχυση του σπουδαίου φιλανθρωπικού  έργου της, όπως των συσσιτίων και των παιδικών κατασκηνώσεων της.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube