Weather Icon
Γενικά θέματα 17 Μαΐου 2014

Απόστολος Ασλανίδης: Να γίνει η Αθήνα και πάλι πρωτεύουσα στην ποιότητα ζωής!

Απόστολος Ασλανίδης: Να γίνει η Αθήνα και πάλι πρωτεύουσα στην ποιότητα ζωής!
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Ασλανίδης επισκέφτηκε την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Ο Απόστολος Ασλανίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αθήνα, μπορείς» του Άρη Σπηλιωτόπουλου, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό κ. Τσίτουρα, με αφορμή τα νέα έργα σταθερής τροχιάς της πόλης.
Ο κ. Ασλανίδης ενημερώθηκε για την νέα γραμμή 4 του ΜΕΤΡΟ, που με αφετηρία τον Περισσό, θα διασχίζει περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Κολωνάκι κ.λπ.). Επίσης έγινε αναφορά στην επέκταση του ΤΡΑΜ που θα διασχίζει την οδό Πανεπιστημίου μετά την πεζοδρόμηση. Τόνισε πως για να γίνει και πάλι η Αθήνα «πρωτεύουσα» στην ποιότητα ζωής χρειάζονται τα μεγάλα έργα υποδομής.

Γι αυτό το λόγο κρίνεται ζωτικής σημασίας η ανάγκη πίεσης από τη νέα Δημοτική αρχή προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να κινηθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια στήριξης και να ολοκληρωθούν τα έργα που θα εξυπηρετούν όλους τους πολίτες. Η Αθήνα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Πρέπει να επιστρέψει στην ιστορία της. Να ξαναγίνει πόλος έλξης.

Με αυτά τα έργα η πόλη μας θα ξαναγίνει πρωτεύουσα μεγαλείου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα και πάλι Αθήνα!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube