Weather Icon
Γενικά θέματα 7 Μαΐου 2014

Όλα τα μνημονιακά “φρούτα” του κήπου του ΗΠΑ-ΓΑΠ, υπογράφουν υπέρ Τσίπρα – Αντέχει η Ελλάδα έναν ΓΑΠ Νο 2;

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Στήριξη του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν και του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές αποτελεί η σημερινή συνέντευξη Τύπου τεσσάρων κομμάτων και πολιτικών κινήσεων στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στις 11 το πρωί.

Συγκεκριμένα υπέρ της στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να τοποθετηθούν η «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη, το «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά, η «Κοινωνία Πρώτα» των Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά και η «Αριστερή Προοπτική» του Ανδρέα Νεφελούδη και άλλων στελεχών που είχαν αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ.
Η στήριξη της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν αποτελεί εκ των πραγμάτων και στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
Η Κουμουνδούρου, άλλωστε, επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί περισσότερο ως παράταξη στις ευρωεκλογές και εν συνεχεία στις εθνικές εκλογές και όχι απλώς ως ένα κόμμα.

Ομιλία Τσίπρα στο Ακροπόλ
Τα κόμματα και οι κινήσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα, άλλωστε, θα αναγγείλουν εκδήλωση την Πέμπτη το βράδυ στο θέατρο Ακροπόλ.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και οι Λούκα Κατσέλη, Νίκος Κοτζιάς, Ανδρέας Νεφελούδης και Οδυσσέας Βουδούρης.

Συγκέντρωση υπογραφών
Η πρωτοβουλία για τη στήριξη Τσίπρα, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τριακόσιες περίπου υπογραφές επιφανών συμπατριωτών μας υπέρ της στήριξης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι υπογραφές θα παρουσιαστούν την Πέμπτη στη συγκέντρωση του Ακροπόλ, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στο προεδρείο της σημερινής συγκέντρωσης θα βρίσκεται και ο Χριστόφορος Κάσδαγλης.
Πηγή: Ρέαλ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube