Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Ιουλίου 2011

To “Wilson” ύψωσε την σημαία του ψευδοκράτους!

Δεν ήθελαν να χάσουν τον… πελάτη φαίνεται. Επρόκειτο βλέπετε για «αρχηγό κράτους», παρόλο που το «κράτος» του είναι και παράνομο και ανύπαρκτο. Ως γνωστόν, ο τούρκικος “τσαμπουκάς” περνάει και με τον γνωστό αυτό τρόπο ο πολύς κύριος Ντερβις Ερόγλου, αφού απαίτησε να υψωθεί η σημαία του ψευδοκράτους στο Intercontinental της Γενεύης και έφαγε… πόρτα, πούλησε τον ίδιο “τσαμπουκά” και στο Wilson και πέτυχε!


Στο ξενοδοχείο Wilson της Γενεύης, κυμάτισε η σημαία του «ψευδοκράτους» με σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, όπως αποκαλύπτει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. «Κρίση σημαίας» προέκυψε ξαφνικά στη Γενεύη, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο Intercontinental ο λεγόμενος προεδρος του ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου με τη συνοδεία του. Την στιγμή που ξεκινούν οι συνομιλίες για το Κυπριακό υπό την προεδρία του Μπαν Κι Μουν.

Ο Έρογλου μέσω των συνεργατών του ζήτησε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου να υψώσει τη σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» όπως θέλουν να αποκαλούν οι τουρκοκύπριοι τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Η απαίτηση έγινε «λόγω της παρουσίας ενός πρωθυπουργού» όπως τόνισαν οι τουρκοκύπριοι. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η διοίκηση του ξενοδοχείου αν και διαβεβαίωνε ότι θα υψωθεί η σημαία , δεν το έκανε καθώς γνώριζε ότι στην Κύπρο υπάρχει μόνο ένα αναγνωρισμένο κράτος της «Κυπριακής Δημοκρατίας».

O Έρογλου όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει δεκτή η απαίτηση του, αποφάσισε να αποχωρήσει και πήγε στο Wilson. To συγκεκριμένο ξενοδοχείο στη Γενεύη αμέσως δέχθηκε το αίτημα των τουρκοκυπρίων και ύψωσε την σημαία του «ψευδοκράτους».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κυπριακή Πρεσβεία στη Γενεύη προβαίνει σε διαβήματα προκειμένου να υποσταλεί η σημαία του ψευδοκράτους από το ξενοδοχείο.
http://www.sigmalive.com/news/international/399775

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube