Weather Icon
Διαφθορά , Πρόσωπα 26 Μαρτίου 2011

Το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής: Καχριμάκης: “Διορίστηκα στο Δημόσιο για να έχω δουλειά αν δε με ψηφίσει ο λαός”!

Το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής: Καχριμάκης: “Διορίστηκα στο Δημόσιο για να έχω δουλειά αν δε με ψηφίσει ο λαός”!
Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να πιστέψει αυτά που διαβάζει, αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει!

Μ. Καρχιμάκης: Αν τα είχα «παντελονιάσει» θα είχα παραιτηθεί
«Εγώ δεν είμαι διαπλεκόμενος και γι΄ αυτό δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Αν τα είχα “παντελονιάσει” και τα είχα κονομήσει θα είχα παραιτηθεί. Και τότε αυτό θα ήταν το ύποπτο», δηλώνει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τη μετάταξή του από την πρώην Ολυμπιακή στο Υπουργείο Υποδομών.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Καρχιμάκης τονίζει πως δεν παίρνει μισθό και δεν έχει ένσημα, ότι «δεν έχει “μολέψει” ποτέ τα χέρια του» και ότι «δεν πρόκειται να του βάλουν τσιρότο στο στόμα όσοι νομίζουν πως, στοχοποιώντας τον, θα βγάλουν τα απωθημένα τους για τη διαδρομή του στα χρόνια της αντιπολίτευσης».
Υπογραμμίζει ακόμη πως «οι βουλευτές πρέπει να έχουν ανεξαρτησία οικονομική και να είναι διάφανοι. Πως θα ζούσα αν ο λαός κάποια στιγμή δεν με ψήφιζε και δεν με έστελνε πάλι στη Βουλή; Πρέπει δηλαδή να ζητιανεύω και να είμαι υποχείριο του καθενός;».
Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube