Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 28 Μαρτίου 2010

Σκοπιανό διάβημα για τα συνθήματα

Διάβημα διαμαρτυρίας για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα επιδώσει τη Δευτέρα, το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ στην επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο «ΜΙΑ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μάρτιν Μαρτίνοφσκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Κυριακή, ερωτηθείς αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης για τα συνθήματα στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, δήλωσε ότι εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας δεν συμβάλλουν στην οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας.

Όλα τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρονται εκτενώς στα συνθήματα που ακούστηκαν στην διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα, στις 25 Μαρτίου, στην αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στο γεγονός ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση του περιστατικού.

athina984.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube