REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 1 Ιουνίου 2009

Οι Μουσουλμάνοι έβγαλαν το…φερετζέ

Οι Μουσουλμάνοι έβγαλαν το…φερετζέ


του Νίκου Ελευθερόγλου
Τα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας από μουσουλμάνουν νόμιμους και παράνομους μετανάστες χτυπάνε καμπανάκι προς την ελληνική Πολιτεία. Αλλά εκείνη πάλι επιλέγει να ασχοληθεί με …παπαγαλάκια και το σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα, παρά με μια βόμβα που πυροδοτήθηκε ήδη στην Ελλάδα και αυτή τη φορά επέλεξε μια ελεγχόμενη έκρηξη. Τα όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας είναι φοβάμαι μόνο η αρχή. Ηδη στη χώρα μας για μια σειρά λόγων οι μειονότητες και κυρίως οι θρησκευτικές αποτελούν έναν ορατό κίνδυνο. Το Δεκέμβριο έκαναν τις πρώτες εμφανίσεις τους λεηλατώντας, καίγοντας και καταστρέφοντας. Αλλά πάλι κανείς δεν ασχολήθηκε.

Ολοι κλείνουμε τα μάτια λες και θα ξυπνήσουμε από ένα κακό όνειρο. Αλλά ο εφιάλτης είναι ήδη εδώ και τον ζούμε με ανοικτά τα μάτια. Ακόμη και εάν ένας καλόπιστος δεχτεί τη βλακεία, την αφέλεια ενός αστυνομικού (μια και για τα πάντα αυτοί φταίνε) δεν μπορεί να δικαιολογήσει όλα όσα έγιναν στο κέντρο. Ούτε βέβαια θα μπορούσε να διανοηθεί κάποιος αντίστοιχες εκδηλώσεις χριστιανών σε αραβικές χώρες γιατί κάποιος θα είχε σκίσει μια σελίδα από το Ευαγγέλιο. Μην είμαστε αφελείς. Κάποιοι πολύ συνειδητά έκαναν μια ακόμη πρόβα εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό φανατισμό.

Αλλά είπαμε η Πολιτεία κοιμάται. Το κακό είναι ότι όταν ξυπνήσει ίσως να είναι αργά…
Πηγή: OpinionNet

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube