Weather Icon
Γενικά θέματα 12 Ιουνίου 2009

Κύπρος – Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου

Κύπρος – Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου

Εμπειρογνώμονες από πλευράς Ηνωμένων Εθνών θα εισέλθουν στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου με στόχο να ετοιμάσουν μελέτη για την μελλοντική επαναγκατάσταση των κατοίκων, δήλωσε ο Δήμαρχος της κατεχόμενης πόλης Αλέξης Γαλανός.
Ο κ. Γαλανός πρόσθεσε πως το όλο θέμα “έχει ήδη προχωρήσει και βρίσκεται σε καλό δρόμο“, τονίζοντας ότι “έχει μεγάλη ψυχολογική σημασία, όχι μόνο για την Αμμόχωστο αλλά και για το Κυπριακό“.
“Πιστεύω ότι σύντομα θα ακούσετε γι αυτό το θέμα και κάποια πράγματα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας“, σημείωσε, αναφέροντας πως “είναι μια κίνηση που είναι προχωρημένη και γίνεται“.
Εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πορεία του θέματος, είπε πως αυτό θα βοηθήσει “ως μια προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών και προώθησης του Κυπριακού και δημιουργίας του σωστού κλίματος για να προχωρήσουμε“.
ΕΞΠΡΕΣΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube