REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Απριλίου 2009

Προσγείωση κατά λάθος τουρκικού αεροσκάφους σε γεωργιανή στρατιωτική βάση

Προσγείωση κατά λάθος τουρκικού αεροσκάφους σε γεωργιανή στρατιωτική βάση


Αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών προσγειώθηκε, από λάθος, σε στρατιωτική βάση της Γεωργίας.
Αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών προσγειώθηκε σήμερα, προφανώς εκ λάθους, σε βάση της γεωργιανής πολεμικής αεροπορίας, ανακοίνωσαν αεροπορικές πηγές κι η ίδια η εταιρεία.
Ένα λάθος του πιλότου προφανώς οδήγησε το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την Κωνσταντινούπολη στην Τιφλίδα, να προσγειωθεί στη βάση, η οποία απέχει περί τα 17 χλμ από το κύριο πολιτικό αεροδρόμιο, τονίζει πηγή των Τουρκικών Αερογραμμών στο Ρόιτερ, η οποία αρνήθηκε ν’ αποκαλύψει την ταυτότητά της.
«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε εκ λάθους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Είναι πιθανόν ο πιλότος να μπέρδεψε τα αεροδρόμια», τόνισε η ίδια πηγή.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, στο αεροσκάφος επέβαιναν 69 άτομα. Πηγή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε την προσγείωση του αεροσκάφους σε λάθος σημείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί άλλες λεπτομέρειες για το συμβάν. Οι Τουρκικές Αερογραμμές αρνήθηκαν επισήμως να το σχολιάσουν.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube