REAL TIME |

Να τι πήρε ο Ερντογάν από τον Τραμπ, όσον αφορά τους Κούρδους της Συρίας

Να τι πήρε ο Ερντογάν από τον Τραμπ, όσον αφορά τους Κούρδους της Συρίας

Η επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ και η συνάντησή του, είναι τόσο ενδιαφέρον πολιτικό ζήτημα, που θα σήκωνε ακόμα και ένα βιβλίο, το οποίο θα περιείχε όλα όσα γράφτηκαν από τους κονδυλοφόρους και τα εξαπτέρυγα του Ερντογάν, όλα όσα είπε ο ίδιος πριν την επίσκεψη και τα όσα θα επακολουθήσουν.
Για το θέμα θα κάνουμε σχετική αναφορά λίγο πιο μετά.
Προς το παρόν όμως, παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από σύσκεψη που έγινε στην μαρτυρική και ηρωική Κομπάνι, υπό την προεδρεία του αμερικανού διπλωμάτη, ειδικού εκπροσώπου του προέδρου των ΗΠΑ σε Ιράκ και Συρία, για την καταπολέμηση του Ι.Κ., του κ. Brett McGurk.
Η σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν στρατιωτικοί ηγέτες των Κούρδων της Συρίας (SDF-YPG), αφοράτην τελική φάση της επιχείρησης απελευθέρωσης της Ράκκας, η οποία αναμένεται να αρχίσει τις επόμενες μέρες και αφού ολοκληρωθεί η αποστολή του οπλισμού στους Κούρδους, με βάση το διάταγμα που έχει υπογράψει προν λίγες μέρες ο Τραμπ.
Οπότε, δεν γράφω ξεκάθαρα τι πήρε ο Ερντογάν από τον Τραμπ, γιατί σέβομαι τους αναγνώστες μας.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την ως άνω σύσκεψη που δημοσιεύθηκε σήμερα, μόλις πριν από λίγο ενώ ο Ερντογάν είναι ακόμα στις ΗΠΑ, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Νεώτερες πληροφορίες
Επειδή μ’ αρέσει να είμαι ειλικρινής με τους αναγνώστες μας, μόλις με ενημέρωσε συνεργάτης δημοσιογράφος ότι η φωτογραφία κατά πάσα πιθανότητα είναι από σύσκεψη που έγινε τις 1 Φεβρουαρίου 2016.
Το ως άνω φωτογραφικό υλικό δημοσιεύθηκε πριν μια ώρα, ΕΔΩ, χωρίς να αναφέρει το χρόνο της σύσκεψης, με το εξής σχόλιο:
Brett McGurk, delegation from State Department in North Syria to carry out talks with SDF-YPG commanders on military support, Raqqa operation. 
Πάντως η δημοσίευση αυτή τη χρονική στιγμή, έχει κι αυτή τη σημασία της.

var _wau = _wau || []; _wau.push([“tab”, “qjb8omazks27”, “ifv”, “left-middle”]);(function() { var s=document.createElement(“script”); s.async=true; s.src=”http://widgets.amung.us/tab.js”;document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube