REAL TIME |

Η Κύπρος διεκδικεί την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων – Μέχρι τώρα έδρευε στην Αγγλία

Η Κύπρος διεκδικεί την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων – Μέχρι τώρα έδρευε στην Αγγλία

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου διεκδικεί από τον Ε.Ε. τη μεταφορά του  Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, ο οποίος μέχρι τώρα έδρευε στην Αγγλία, στην Κύπρο:
Από το λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταφέρουμε:

Με αποφασιστικότητα και με ισχυρά επιχειρήματα διεκδικούμε να μεταφερθεί από τη Μ. Βρετανία στη Κύπρο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων. Παρά το ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός εμείς θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους αυτό το σημαντικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό.
Πιστεύω ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρισκόμαστε για να διεκδικούμε και να προτάσσουμε τα συμφέροντα της πατρίδας μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.
Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο Υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης ήδη κινητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε θετικά και θα υποβάλουμε με αξιώσεις την υποψηφιότητα μας για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.
Γνωρίζουμε ότι η μάχη θάναι δύσκολη με πολλούς διεκδικητές, όμως εμείς θα δώσουμε, σε συντονισμό με την Κυβέρνηση, αυτή την δύσκολη μάχη.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.
Ήδη απευθύνθηκα στους θεσμούς της Ε.Ε., στο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ακόμη ανέλαβα εκστρατεία ενημέρωσης και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και σε όλους τους συναδέλφους Ευρωβουλευτές.
Εάν τελικά πετύχουμε να εγκατασταθεί αυτός ο μεγάλος Ευρωπαϊκός Οργανισμός στη Κύπρο, η πατρίδα μας θα έχει τεράστια Κοινωνικοοικονομικά οφέλη καθώς και σημαντικά πολιτικά. Δημιουργούμεν μία νέα δυναμική για τη παρουσία της Κύπρου στην Ε.Ε.
Οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι η μικρή Κύπρος δεν υστερεί σε τίποτα από οποιονδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα και επαξίως διεκδικεί τα πάντα και προωθεί με σθένος τα συμφέροντα του τόπου μας και των πολιτών μας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube