REAL TIME |

Γενικά θέματα 30 Μαΐου 2009

Επίσκεψη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ελλάδας στην Τουρκία

Επίσκεψη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ελλάδας στην Τουρκία

Επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία από 1 έως 5 Ιουνίου 2009, θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ελλάδας, Αντιναύαρχος Γεώργιος Καραμαλίκης, ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Ναυάρχου Metin Atac.
Ο αντιναύαρχος Καραμαλίκης θα επισκεφθεί την Τουρκία στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, τα οποία αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσημης επίσκεψης του αρχηγού του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο.Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αρχηγός του ΓΕΝ θα επισκεφθεί το Αρχηγείο του Τουρκικού Ναυτικού στην Αγκυρα όπου θα έχει συνομιλίες με τον Ναύαρχο Metin Atac, το Αρχηγείο του Τουρκικού Στόλου στο ναύσταθμο του Golcuk όπου θα συναντηθεί τον Τούρκο Αρχηγό Στόλου Ναύαρχο Ugur Yigit και θα επισκεφθεί μονάδες του τουρκικού στόλου.
Επίσης, θα επισκεφθεί τη Διοίκηση Στενών Κωνσταντινούπολης, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητή της Βόρειας Θαλάσσιας Περιοχής Αντιναύαρχο Feyyaz Ogutcu.
iKypros,ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube