Γενικά θέματα 16 Ιουνίου 2009

Blogger Ο/Η Thessalos είπε…

Blogger Ο/Η Thessalos είπε…

Φίλε Σάββα,
για τους χαρακτηρισμούς του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΟΚ, έχεις δίκιο, αλλά για τους Χαρακτηρισμούς του Κου Καρατζαφέρη, άλλος τους έκανε, ΟΧΙ εγώ. Εγώ χαρακτήρισα την συγκεριμένη ατυχή παρομοίωση. Γιατί λοιπόν αναφέρεσαι ονομαστικά σε μένα και όχι και στον άλλο Κο που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ;
ΟΚ έχεις δίκιο για τον κο Παπανδρέου, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος καλά θα έκανε να μην μας κοροιδεύει μπροστά στα μάτια μας και να μας βρίζει λέγοντας “ωραία λόγια”. Γιατί εγώ τα χαρακτηρίζω βρισιές αυτά που μας λέει. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Ισως λοιπόν πρώτα θα έπρεπε να ανατρέχει σε προηγούμενες δηλώσεις του, ομιλίες του και μετά να βγαίνει και να μιλάει.
ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Ο Κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΜΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.
Δεν του πάει πολύ και να μας κοροιδεύει, να μας χλευάζει, να μας λέει “ΒΛΑΚΕΣ” μπροστά στα μάτια μας ;
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να σέβομαι έναν τέτοιο άνθρωπο, αφού ΠΡΩΤΑ αυτός δεν σέβεται εμένα ; Ή μήπως ξέχασε ότι είναι υπηρέτης του λαού και όχι ο λαός δούλος του.
Οταν λοιπόν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ θα με σέβονται τότε ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ. Και μου αρέσει να τα λέω ορθά-κοφτά και όχι “καλυμένα” όπως όλοι αυτοί.
Που ήταν λοιπόν ο κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν όλοι αυτοί οι λαθρμομετανάστες έκαναν κατάληψη στη γειτονιά μου ;
Πότε έκανε δηλώσεις συμπαράστασης για μας τους φτωχούς….”ιθαγενείς”.
Πότε ήρθε σε μια συγκέντρωση στην περιοχή, να πει ένα λόγο, να πιέσει την κυβέρνηση να προσπαθήσει να βρει λύσεις.
Ολους εμάς αυτοί φίλε Σάββα μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Γιατί λοιπόν να τους σέβομαι, μήπως θα πρέπει να τους λέω κι ευχαριστώ ; Ελληνες πολίτες κι αυτοί, όπως Έλληνας πολίτης κι εγώ, ίσοι και όμοιοι, τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις έχουμε και οι δύο. Μόνο που αυτού λόγω του ότι είναι δημόσιο πρόσωπο είναι πολύ μεγαλύτερες οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του απέναντι σε μένα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Εαν δεν θέλει ή δεν αντέχει το βάρος και τις υποχρεώσεις αυτής της θέσης…..στο σπίτι του. Δεν τον υποχρέωσε κανένας να είναι εκεί που είναι, μόνος του το θέλησε.
Βέβαι τα ίδια ισχύουν για τον Κο Καραμανλή, την κα Παπαρήγα όπως και τον αξιώτιμο Κο Τσίπρα, οι οποίοι ασχολούνται μόνο για τα δίκαια και με την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών κι εμάς τους “ιθαγενείς”, επίσης μας…γράφουν.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ (ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ Ή ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΗΤΑΝ Ο Κος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΥΜΦΩΝΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ….ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ “Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ…..”.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube