REAL TIME |

Γενικά θέματα 25 Ιουνίου 2009

Μαζικές παραβιάσεις, παρόντος του Μεϊμαράκη στην Κων/πολη…

Μαζικές παραβιάσεις, παρόντος του Μεϊμαράκη στην Κων/πολη…

Μαζικές παραβιάσεις στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από τουλάχιστον δύο σχηματισμούς τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σημειώθηκαν μέχρι αυτή την ώρα.
Μέχρι αυτή την ώρα έχουμε 14 παραβιάσεις από τις οποίες οι 10 έγιναν το πρωί από έναν σχηματισμό οκτώ τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στη περιοχή Λέσβου, Χίου και Σάμου, με αποτέλεσμα την άμεση μετάβαση στην περιοχή ελληνικών μαχητικών που αναγνώρισαν τα τουρκικά μαχητικά χωρίς να έρθουν σε εμπλοκή μαζί τους αφού αυτά φρόντισαν να απομακρυνθούν εγκαίρως από την περιοχή.

Αντίθετα με τις πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί από κάποια ΜΜΕ, δεν έχουν σημειωθεί υπερπτήσεις σε κανένα από τα ελληνικά νησιά.
Όλα αυτά τη στιγμή που ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετέχει σε σύνοδο για την παγκόσμια ασφάλεια.
Στην Κωνσταντινούπολη πιθανή είναι η συνάντηση του Ευ. Μεϊμαράκη με τον Τούρκο ομόλογό του. Το θέμα των παραβιάσεων αναμένεται να τεθεί και από την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών κατά τη συνάντηση που αναμένεται να έχουν στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube